S and S Mérnöki Kft

fejjob

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Elektronikus névjegyek

Web arculatterv

Elektronikus névjegykártya


A mai világban lépést kell tartani a technikai fejlődéssel, mely megszámlálhatatlan lehetőséget kínál az újdonságok adta előnyök kihasználására.

Egy vállalkozás életében elengedhetetlen kellék a névjegykártya, mely gyors és egyszerű kódolást tesz lehetővé két üzleti fél kapcsolatában. Célja, hogy írásos formában a legfontosabb információt közölje tulajdonosáról. Előnye, hogy kis méretű, könnyen kezelhető, és nagy szerepe van az üzleti életben. Kis mérete egyben hátrány is, mert a közölhető információk mennyisége véges, illetve az ízlés fokával fordítottan arányos (minél több információt láttatunk rajta, annál kedvezőtlenebb, zsúfoltabb, kezelhetetlenebb).

A számítástechnika korában egy olyan lehetőség kínálkozik, mely az említett előnyöket bővítheti. A legfontosabb információk, mint tulajdonosának neve, foglalkozása/beosztása és elérhetősége mellett, további adatok közlésére is kínálkozik lehetőség.

Láttathatunk képeket - tulajdonosáról, a vállalkozásról, a termékekről és szolgáltatásokról..., akár referencia jellegűen - adhatunk meg internetes oldalhivatkozásokat, stb.

Küldheti elektronikus levélben (e-mail), CD-n, Floppy lemezen, vagy letöltheti vállalkozása internetes honlapjáról.

Tökéletesen integrálható vállalkozása arculatába!


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz